Pressemateriale & Info

Pressemateriale & Info

Bogforside:

Foto:

Logo - MOTIVATEme BOOKS:

Meget mere:

 •  MANOLO – Postkort med bogforside samt bogbeskrivelse i str. A6. Kontakt os for fremsendelse til boghandler
 • MANOLO – Plakat af bogforside i str. A2 (420 x 594 mm). Kontakt os for fremsendelse til boghandel.

Kontakt os:

 

Har I brug for anden information/materiale, så er I meget velkomne til at kontakte os via nedenstående eller via mail@MOTIVATEme.dk

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked
 • MOTIVATEme BOOKS på BogForum 2016 i Bella Centret den 11.13. november med deltagelse af forfatter Malene Rossau. Gæstebesøg på standen af Marianne Tretow-Loof Jordan i forbindelse med Malene Rossaus bogprojekt om Hakikta Najin Jordan, Lakota Sioux & Ambassadør for Sicangu-nationen til Danmark.
 • Program for dagen:
  (Du kan finde vores stand i Hal C2, stand nr. 043A (tæt ved Rød Scene) )FREDAG:
  KL. 14:00: Forfatter Malene Rossau signerer bøger
  KL. 17:00: Dagens vinder udtrækkes af et signeret eksemplar af børnebogen “Solskinslandet ” + en A2 (420 X594 mm) str. plakat af bogforsiden “Manolo – Det magiske sværd.”LØRDAG:
  KL. 10:00: Oplev Sioux-indiansk klædedragt fra Rosebud-reservatet i South Dakota, båret af dansk kvinde m. tilknytning til Rosebud.
  KL. 14:00: Forfatter Malene Rossau signerer bøger
  KL. 17:00: Dagens vinder udtrækkes af et signeret eksemplar af børnebogen “Solskinslandet ” + en A2 (420 X594 mm) str. plakat af bogforsiden “Manolo – Det magiske sværd.”SØNDAG:
  KL. 11:00: Oplev Sioux-indiansk klædedragt fra Rosebud-reservatet i South Dakota, båret af dansk kvinde m. tilknytning til Rosebud.
  KL. 14:00: Forfatter Malene Rossau signerer bøger
  KL. 17:00: Dagens vinder udtrækkes af et signeret eksemplar af børnebogen “Solskinslandet ” + en A2 (420 X594 mm) str. plakat af bogforsiden “Manolo – Det magiske sværd.”

Billeder fra messen ‘Egedal for alle’ i Smørum