OM forfatter og coach Malene Rossau

FORFATTERBESKRIVELSE:
Malene Rossau (f. 1971) skriver bøger med positivt fokus og debuterede i 2013 med bogen EKSAMEN, her kommer JEG! – Hun har senere også forfattet bl.a. børnebøgerne Solskinslandet (2014) og Manolo – Det magiske sværd (2015).

Malene er født og opvokset i Slagelse og er certificeret Business og Life Coach samt uddannet fra Handelshøjskolen i København.

www.MOTIVATEme.dk

Jeg nyder helt utroligt meget at sidde en stille stund og fordybe mig i bogskrivning. Det øjeblik, hvor jeg sidder foran computeren, er et magisk øjeblik for mig. En stund, hvor jeg kan slippe andre tanker end det, jeg er i færd med at formidle, og gå i ét med handlingen.

Jeg har altid været meget glad for bøger og nyder den fantastiske evne, bøger har (takket være den enkelte forfatter) til at trække på følelser i mig eller sende mig på en udviklingsrejse i en eller anden grad, fordi jeg naturligt får oplevelser eller viden med mig fra et nyt ‘univers’.

Det er min mission at MOTIVERE dig positivt gennem historier.

De historier, som er vigtige for mig at bringe til verden, er de historier, som kan give dig positiv inspiration til nye ideer eller anskuelser, men også historier som kan give dig et positivt skub hen imod at gøre det, der er bedst for dig.

Ofte går vi og fortæller os selv små ‘sandheder’ eller historier om stort og småt. Disse er vores overbevisninger om, hvordan, vi synes, verden er eller bør være. Eller små historier, vi hører andre fortælle, som vi gentager for os selv og gør til små ‘sandheder’.

Nogle selvfortalte historier er negative. De spænder ben for os, så vi holder os selv tilbage. Andre selvfortalte historier er positive. De motiverer os til at sætte nye positive mål for os selv og kan virke som en enorm drivkraft.

Jeg håber med mine bøger at gøre en positiv forskel for dig og/eller dine. 

Glade og motiverende hilsener
Malene Rossau

www.MOTIVATEme.dk

Men, hvad er en coach?
En coach stiller spørgsmål med udgangspunkt i dit mål/ønske. Formålet med spørgsmålene er at skabe den motivation, der skal til for at få rykket på dine mål og ønsker, samt få fjernet de mentale sten på vejen, der afholder dig fra at gøre det, der er bedst for dig.

Forestil dig et skib på åbent hav, hvor du hver eneste dag render rundt på dæk 1, 2 og 3, men aldrig får bevæget dig op på panoramadækket, hvorfra du kan se ud over hele havet og skibets muligheder, og hvorfra du bedst kan se dit liv for dig og træffe de beslutninger, der giver mest mening for dig, uden at noget blokerer dit udsyn. Coaching kan give dig mulighed for at træde op på panoramadækket og derved give dig mulighed for at se din tilværelse med større overblik, så du kan finde muligheder for at rykke på det, der er bedst for dig.

Feedback fra nogle af de klienter, Malene Rossau har haft i et coaching-forløb. Malene Rossau coacher dog ikke 1:1 i øjeblikket, men prioriterer hendes tid til bogskrivning:

LogoColorNoText

“Sessionerne har virkelig hjulpet mig til at skabe klarhed over, hvor jeg vil hen, hvad jeg vil øge, og hvad jeg vil minimere i mit arbejdsliv. Jeg fik derudover forskellige værktøjer til at hjælpe mig med at nå mit mål.

Det er skønt at lære, hvordan jeg selv kan påvirke min situation, så jeg bevæger mig i retning af et arbejdsliv i balance.”

Hanne, Mor til 2″

LogoColorNoText

“Det hjalp mig utroligt meget at blive coachet. Jeg har sluppet de tanker, der forhindrede mig i at markere mig i klassen,
og jeg føler, at jeg nu kan være helt mig selv, og at det er blevet meget nemmere at gå efter mine ønsker.

Jeg kan helt klart anbefale andre at blive coachet.
Det er en virkelig positiv oplevelse.

Anja, 16 år”

LogoColorNoText

“Helt fantastisk fornemmelse at blive afklaret omkring min jobsituation.

Jeg har brugt utroligt meget energi på at skulle finde ud af, om jeg skulle blive eller finde nyt arbejde, så coachingen hjalp mig til at finde ro og afklaring, så jeg nu kan glæde mig over min arbejdsdag igen.

Jeg går på abejde med ny inspiration, glæde og ro i sindet. Tak!

Birgitte, Hørsholm”

LogoColorNoText

“Tak for et meget effektfuldt forløb!

At få brudt mine mønstre og mærke, at jeg godt kan ændre min hverdag, så der er mere tid til mig er fantastisk.

Jeg har indset, at jeg har et valg og kan mærke større frihed.”

Eva, Mor til 3″