OM forfatter Malene Rossau

Malene Rossau (f. 1971) debuterede i 2013 med bogen EKSAMEN, her kommer JEG! – Hun har senere også forfattet børnebøgerne Solskinslandet (2014) og MANOLO – det magiske sværd (2015). I  november 2018 udkom den biografiske roman ARV AF STORHED – et liv i mokkasiner.

Malene er født og opvokset i Slagelse og har en sproglig uddannelse fra Handelshøjskolen i København. Hun har desuden en certificering indenfor business- og life coaching.

Bøger af Malene Rossau

ARV AF STORHED - ISBN: 9788793378070
ARV AF STORHED

Biografisk roman om Hakikta Najin Jordan (1941-2011) fra Rosebud-reservatet i South Dakota, USA. Officiel ambassadør for Lakota Nationen (Sicangu) til Danmark og modtager af Bronze Star og Purple Heart fra Vietnamkrigen.


MANOLO

Du hvirvles ind i en verden af magi og tages med på rejse i tid og sted, hvor alt kan lade sig gøre, bare man har et magisk sværd. MEN, du får også del i en verden af venskab. Venskab, når det virkelig gælder.

EKSAMEN, HER KOMMER JEG!

En bog, som giver dig værktøjer til at vinke farvel til eksamensangst og i stedet sige ‘EKSAMEN, her kommer JEG!’. EKSAMEN, her kommer JEG! er bygget op omkring positivitet som enorm drivkraft.

SOLSKINSLANDET

Følg søskendeparret Silke og Oscar samt deres kammerat Tommy på deres vandring op ad regnbuen til Solskinslandet. En magisk og eventyrlig verden i alle regnbuens farver venter de tre venner og hunden Pip.