EKSAMEN her kommer JEG!

EKSAMEN her kommer JEG!

En bog, som giver dig værktøjer til at vinke farvel til eksamensangst og i stedet sige ‘EKSAMEN, her kommer JEG!’.

EKSAMEN, her kommer JEG! er bygget op omkring positivitet som enorm drivkraft.

Bogen hjælper dig ydermere til at få fokus på dine styrker, dit kropssprog, hvordan du øger fokus og koncentration og øger indlæring af pensumstoffet.

Bogen følger dig på din vej, fra du får pensumlisten i hånden, til du står i selve eksamenslokalet. EKSAMEN, her kommer JEG!indeholder desuden 24 øvelser, som hjælper dig til at tage styringen i din eksamenssituation og til at rette et projektørlys mod alle de kraftfulde værktøjer, du selv indeholder.

Værktøjer, som kan hjælpe dig til at udnytte dit fulde potentiale. Ikke blot i eksamenstiden, men også fremover.

EKSAMEN, her kommer JEG! henvender sig til grundskolen, ungdomsuddannelserne, men også til de erfarne, som gerne vil have flere positive værktøjer at trække på i en eksamenssituation.

 

EKSAMEN her kommer JEG!
af Malene Rossau
ISBN: 9788793378049

Antal sider: 140
Format: Paperback

Vejl. pris: 119,00

EKSAMEN her kommer JEG! kan købes hos din boghandler.

ANMELDELSER & OMTALE

“Eksamen her kommer jeg, var det jeg tænkte da jeg havde læst denne bog.
Den er et rigtig godt værktøj til os der har eller arbejder med eksamensskræk.
Jeg vil anbefale den stort!!!!! 

” Jeg glæder mig til at skulle til eksamen og benytte nogle af værktøjerne som der bliver beskrevet i bogen af forfatteren Malene Rossau”

Giver gode værktøjerne til at vinke farvel til eksamensangst. Bogen er bygget op omkring positivitet som enorm drivkraft. Bogen hjælper dig ydermere til at få fokus på dine styrker, dit kropssprog, hvordan du øger fokus og koncentration og øger indlæring af pensumstoffet” – 26. april 2016

9. klasses elev

“…din bog har hjulpet mig rigtig meget igennem alle mine eksaminer. Har haft ro på helt fra forberedelsestiden og inden jeg gik ind ad døren til eksamen. Den har også hjulpet mig med at forbedre mig meget, og har aldrig fået så høje karakterer… :-)” – 21. juni 2015

“Den er super god og meget let læselig.” – 28-02-2016

Xenia on Xenias Bog-blog:

“Rossaus bog kan varmt anbefales, hvis man har svært ved eksamen, men den kan også anbefales, hvis man har brug for at se på eksamen med nye øjne og alternative muligheder til sin forberedelse.”

“Selvom bogen henvender sig til ungdomsuddannelserne, er der meget at hente for alle, der har brug for et mere positivt syn på tingene midt i eksamensforberedelserne.” – 20-05-2014