EKSAMEN, her kommer JEG!

EKSAMEN
Editions:ePub (Danish) - 2
ISBN: 978-87-40468-47-2
Paperback (Danish) - 1
ISBN: 978-87-93378-04-9
Pages: 140

En bog, som giver dig værktøjerne til at vinke farvel til eksamensangst og i stedet sige ‘EKSAMEN, her kommer JEG!’.

EKSAMEN, her kommer JEG! er bygget op omkring positivitet som enorm drivkraft.

Bogen hjælper dig ydermere til at få fokus på dine styrker, dit kropssprog, hvordan du øger fokus og koncentration og øger indlæring af pensumstoffet.

Bogen følger dig på din vej, fra du får pensumlisten i hånden, til du står i selve eksamenslokalet. EKSAMEN, her kommer JEG! indeholder desuden 24 øvelser, som hjælper dig til at tage styringen i din eksamenssituation og til at rette et projektørlys mod alle de kraftfulde værktøjer, du selv indeholder. Værktøjer, som hjælper dig til at tage styringen og udnytte dit fulde potentiale.

Titel: EKSAMEN, her kommer JEG!
Forfatter: Malene Rossau
Antal sider: 140 sider (hæftet)
Udgivelsesår: 2013

ISBN: 9788793378049 (hæftet)
ISBN: 9788740468472 (eBOG)
Aldersgruppe: Grundskole/Ungdomsudd./Videreg.
#Eksamensteknik  #Eksamen

Kan købes hos DIN boghandler!

...har hjulpet mig rigtig meget igennem alle mine eksaminer. Har haft ro på helt fra forberedelsestiden og inden jeg gik ind ad døren til eksamen. Den har også hjulpet mig med at forbedre mig meget, og har aldrig fået så høje karakterer... :-)"  9. klasses elev, 21. juni 2015

 

FORLAGETS BESKRIVELSE:

Bogen EKSAMEN, her kommer JEG! åbner op for en positiv drivkraft hos læseren, og hjælper læseren med at opdage, forstå samt optimere egne unikke værktøjer. Bogen giver læseren mulighed for at skrive noter undervejs, hvilket bevirker, at den bliver en helt personlig ‘hjælper’. Ikke blot i eksamensperioden, men også fremover.

Bogens forfatter er certificeret coach og har bl.a. coachet studerende med eksamensangst. Malene Rossau skriver bøger med positivt fokus og har også forfattet børnebøger.

EKSAMEN, her kommer JEG! henvender sig til grundskolen, ungdomsuddannelserne, men også til de erfarne, som gerne vil have flere positive værktøjer at trække på i en eksamenssituation

"Den er super god og meget let læselig" Pia, 28. februar 2016

Ord fra forfatter, Malene Rossau

Hvad ville det give dig at være klædt på til din næste eksamen med en masse værktøjer, så du kan tilvælge at tage styringen i din eksamenssituation og udnytte dit fulde potentiale?

Det er min overbevisning, at positivitet giver din hjerne en enorm drivkraft til at se flere muligheder, løsninger og få flere mentale byggesten at gøre godt med. Positive byggesten som du kan bruge i både skriftlige og mundtlige eksamenssituationer. Den positive mentale drivkraft øger din performance, og dit overblik.

Undervejs i bogens forløb lærer jeg dig værktøjer, der ydermere øger dit fokus og din koncentrationsevne til positiv gavn i både læseferien samt i selve eksamenssituationen. Samtidig giver jeg dig muligheder, så du kan lære stoffet på den måde, der passer for dig.

Du har måske ikke tænkt over, at du kan positivt bruge dine personlige styrker i en mundtlig eksamenssituation. Styrker, som er unikke, og som du kan bruge som ekstra krydderi under en eksamen.

Giv dig selv en gave, som kan blive ved med at give dig en masse positivt tilbage i årene fremover.

  • PS: Har jeg fortalt dig, at du kan skrive noter undervejs i bogen, så du – til sidst – har en bog, der er DIN helt personlige og positive værktøjskasse i en eksamenssituation.

"Hvis jeg er midt i en præsentation, er jeg sjældent nervøs, hvis jeg er med min fulde opmærksomhed i nuet. Hvis jeg bliver nervøs midt i min præsentation, er det fordi, jeg forventer, at der kommer noget om lidt, jeg ikke har helt styr på, eller jeg tror, jeg ikke kan svare optimalt på.

Min hjerne og tanker er altså ofte et skridt foran og giver derfor plads til at skabe nervøsitet." Uddrag fra EKSAMEN, her kommer JEG!

Excerpt:

 

Reviews:Syddansk Universitet on Syddansk Universitet wrote:

Eksamen
Tips til eksamensteknik
Bøger:

Eksamen, her kommer jeg / Malene Rossau, 2015, - 140 s.
Giver gode værktøjerne til at vinke farvel til eksamensangst. Bogen er bygget op omkring positivitet som enorm drivkraft. Bogen hjælper dig ydermere til at få fokus på dine styrker, dit kropssprog, hvordan du øger fokus og koncentration og øger indlæring af pensumstoffet

26. april 2016

Diana S on SAXO wrote:

Eksamen her kommer jeg, var det jeg tænkte da jeg havde læst denne bog.
Den er et rigtig godt værktøj til os der har eller arbejder med eksamensskræk.
Jeg vil anbefale den stort!!!!!
Til andre lærerkollegaer - den er et fantastisk arbejdsværktøj!

9. klasses elev/ Mail direkte til forfatter wrote:

"...din bog har hjulpet mig rigtig meget igennem alle mine eksaminer. Har haft ro på helt fra forberedelsestiden og inden jeg gik ind ad døren til eksamen. Den har også hjulpet mig med at forbedre mig meget, og har aldrig fået så høje karakterer... :-)"

21. juni 2015

Kommunikation & Sprog on Kommunikation & Sprog wrote:

Udnyt dit fulde potentiale i eksamenssituationen

20-05-2014

Bogen byder på 24 øvelser, der giver dig styrke til at yde dit bedste til eksamen. Selvom bogen henvender sig til ungdomsuddannelserne, er der meget at hente for alle, der har brug for et mere positivt syn på tingene midt i eksamensforberedelserne.

Pia, 28 februar 2016 on MOTIVATEme BOOKS' Facebookside wrote:

Den er super god og meget let læselig

Xenia on Xenias Bog-blog wrote:

Eksamen, her kommer JEG! er en bog til folk, som ikke er trygge ved eksamenssituationer eller andre oplevelser, hvor man skal præstere. I sin bog kommer Rossau med forslag til, hvad man kan gøre for at overkomme sin eksamensangst, og hun foreslår en masse øvelser, som man kan benytte sig af for at blive dus med eksamen.

Jeg selv er et af de mennesker, som er enormt ræd for eksamen, og jeg lider af præstationsangst. Jeg har været på utallige kurser for at styre min angst for prøverne, og derfor kender jeg mange af de metoder, som Rossau arbejder med. Ikke desto mindre har alle disse kurser kostet mange penge, og derfor vil jeg varmt foreslå andre denne bog i stedet.

Bogen er skrevet i et let og tilgængeligt sprog, og man forstår altid, hvad Rossau taler om. Der er en masse eksempler, og der er mulighed for hen af vejen at prøve de forskellige øvelser. Rossau forbereder os på læseferien, læseplan, ugen optil med øvelse af det materiale, man skal fremlægge - og endda selve dagen og forberedelsen i lokalet lige inden det går løs!
Rossau arbejder med læringsstile (pædagogstudinen jubler!) og en masse metoder, for at læseren kan finde lige de midler, som passer på én. Alle, som har svært ved eksamen vil kunne få noget ud af denne bog, og den er et rigtig godt værktøj og hjælpemiddel, hvis man ikke ved, hvad man skal gøre af sig selv i en eksamenssituation.

Rossaus bog kan varmt anbefales, hvis man har svært ved eksamen, men den kan også anbefales, hvis man har brug for at se på eksamen med nye øjne og alternative muligheder til sin forberedelse.

Lena N on SAXO wrote:

EKSAMEN, her kommer JEG., er en rigtig god selvhjulpent bog hvis du lige som jeg kan lide af eksamensangst eller bare gerne vil have nogle gode øvelser til hvis du pludselig bliver skræmt lidt af eksamen. I bogen er der forskellige øvelser som virker gode i arbejdet mod angsten. Jeg glæder mig til at skulle til eksamen og benytte nogle af værktøjerne som der bliver beskrevet i bogen af forfatteren Malene Rossau


Titel: EKSAMEN, her kommer JEG!
Forfatter: Malene Rossau
Antal sider: 140 sider (hæftet)
Udgivelsesår: 2013

ISBN: 9788793378049 (hæftet)
ISBN: 9788740468472 (eBOG)

Kan købes hos DIN boghandler!

 

 

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *