Bog undervejs: Hakikta Najin Jordan

Efterårsferien er for mange undervejs, og det er en uge med tid til at få læst en masse bøger (eller læse højt for de små), hygge med familien, sidde med en kop te eller varm kakao, eller gå nogle dejlige ture i den smukke og efterårs-farverige natur. Jeg ønsker dig og dine en rigtig dejlig efterårsferie.

Bogen om Hakikta Najin Jordans fantastiske og gribende livshistorie former sig uge for uge, og der er utallige detaljer at håndtere, når det drejer sig om et menneskes hele liv: Årstal, steder, personer, relationer, handlinger, nedskrevne tanker etc. En fantastisk spændende proces, synes jeg.

Fotoet er fra Red Shirt Table i nationalparken Badlands, som ligger i Pine Ridge-reservatet, South Dakota (Midtvesten) i USA.

Lakota sioux-indianer Hakikta Najin Jordan har relation til dette sted, hvilket du vil kunne komme til at læse meget mere om i min bog om hans liv, og det var meget spændende at opleve det hele på nært hold.


Naturen i Midtvesten er storslået, og det kan virkelig anbefales at tage en rejse dertil. Juli-solen bagte ned fra en skyfri himmel og bragte ofte middagstemperaturen op på mere end 30 grader, hvorfor skygge naturligvis er en kærkommen ven.

Foto af Hakikta Najin Jordan samt af det smukke og bakkede landskab omkring Rosebud by på reservatet af samme navn. En lille by, som Hakikta havde tilknytning til.

Hvis du ikke har hørt om mit igangværende bogprojekt før, og er nysgerrig på at vide mere, så klik her 

Mit bogprojekt blev omtalt i Dansk-indiansk Forenings seneste udgave af deres medlemsblad “Hau Kola”. Vil du læse omtalen, eller vide mere om Dansk-indiansk Forening, så klik her 

Breve, fotos, notater fra Hakiktas egne gemmer. En sand guldgrube af information fra hans fortid, som jeg håndplukker fra til min bog. Utroligt rørende at komme så tæt på et andet menneskes liv, og tingene bliver behandlet med største nænsomhed.

Her arbejdes!
Hakikta Najin Jordans enke, Marianne Tretow Loof-Jordan er i gang med gennemlæsning af mine seneste skrevne sider.

Bliv klar til kommende prøver med bogen “EKSAMEN, her kommer JEG!” 

“Hvis jeg er midt i en præsentation, er jeg sjældent nervøs, hvis jeg er med min fulde opmærksomhed i nuet. Hvis jeg bliver nervøs midt i min præsentation, er det fordi, jeg forventer, at der kommer noget om lidt, jeg ikke har helt styr på, eller jeg tror, jeg ikke kan svare optimalt på.

Min hjerne og tanker er altså ofte et skridt foran og giver derfor plads til at skabe nervøsitet.” Uddrag fra EKSAMEN, her kommer JEG!

KLIK HER FOR AT SE HVOR DU KAN KØBE BOGEN

Tak, fordi du læste med! Glade hilsener, Malene Rossau