Biografisk roman på vej

Kære Læser,

Sommertid er bogtid og jeg håber, at I får slappet dejligt af med en masse spændende bøger og gode oplevelser.

Jeg har nydt en ferie i Normandiet med familien, hvor vi så Bayeux-tapetet i byen Bayeux. En fin oplevelse for både børn og voksne, synes vi.

Vi var også en tur langs kysten, hvor de allierede gik i land i Normandiet i slutningen af anden verdenskrig. Hakikta Najin Jordans far blev udsendt som soldat til Frankrig dengang. Du kan læse mere om dette i min kommende biografiske roman.

 

 

Bogprojektet har naturligvis også været ferieramt, men skruen er så småt tilbage i vandet igen. Der er mange hænder indover så stort et projekt og en masse tråde, der skal bindes.

Jeg er ofte blevet stillet en masse dejlige spørgsmål omkring min kommende biografiske roman.

Læs mine svar på 3 af spørgsmålene her: 

PS: sidder du med et ?, så skriv endelig en besked til mig via Facebook.

  • Har oplevet mit andet Copenhagen Powwow. Denne gang den 21. april på Frederiksberg. En fantastisk oplevelse med utroligt flotte dragter og dans til lyden af sang og kraftfulde trommeslag. – Vil du vide mere om powwows i Danmark, eller har du lyst til selv at opleve et powwow, så klik ind på Powwows.dk:  
  • Jeg har været til et møde med den grafiske designer for at fortælle om mine egne tanker for bogen, herunder hvorfor det er vigtigt for mig, at illustrationen af bl.a. en ørn indgår.
  • Et stykke tekst på lakota-sprog er i USA for sproglig assistance.
  • Der arbejdes fortsat på manuskriptet, hvor 1/3-del af manuskriptet til bogen snart er helt klar.
  • Bogens mange dejlige fotos fra Hakiktas liv er på plads. Tak til alle de skønne mennesker, som har bidraget med private fotos til bogen.
  • Hvis du ikke allerede har set opslaget tidligere, så kan du finde et lille uddrag af bogen her: 

 
 

“Solskinslandet” til skønne hyggestunder

Følg søskendeparret Silke og Oscar samt deres kammerat Tommy på vandring op ad regnbuen til Solskinslandet. De har følgeskab af Tommys hund ’Pip’, som hele tiden mister sin røde bold.

Oppe i Solskinslandet er det børnenes tur til at miste, da Pip pludselig løber afsted, og så starter eventyret. Lykkedes det mon at finde Pip igen og få ham med hjem?

Bogen indeholder 6 sider til farvelægning, som gør bogen til dit barns helt egen bog.

“Jeg læser Solskinslandet for mine store dagplejebørn, og de er meget optagede af bogen.”

“Det er en helt utrolig varm og sød børnebog! Min søn, Oscar, var bl.a. meget fascineret af rævesoldaterne og de store hvide høns.”

 
 
 

Tak, fordi du læste med. 
Glade hilsener, Malene Rossau